Haagse Modelboot Club - HMBC

Foto's Zeiltoertocht Omloop Zegerplas

(18 maart 2012).
Klik op een plaatje voor een vergroting.
Vorige pagina | Home | Diashow
We gingen uit van een halve ronde, maar het werd een hele ronde Zegerplas. We durfden het met z'n allen aan om om de kabelbaan heente varen. Je boot is dan best ver weg .....zie plaatje. Met overleg met Joost van Donk MV Woubrugge werd er rondgevraagd. Als iemand het niet zou aandurven, zouden we met z'n allen teruggaan. Dat was de afspraak. Solidair; dan werd het een half rondje Zegerplas.
Dat "met z'n allen" waren 6 boten. Een beetje mager. Misschien speelde het weer een rol. Het was niet de mooiste dag, maar wel een lekker windje 3-4 bf. Dat is goed te zien op de plaatjes, als we van het Aar Kanaal de plas opdraaien.
De boten gingen als een speer voor de wind z-zw . Erg leuk om te zien. En we hebben het droog gehouden, met op het einde van de omloop nog een lekker zonnetje. Dus viel het met het weer .....weer reuze mee !
We hebben ons prima vermaakt, zoals altijd.
Ik hoop dat de Tour Fossa aanstaand weekend wel wat meer deelnemers trekt. Aan het weer kan het niet liggen, dat ziet er vooralsnog prima uit. Het zou dubbel zo leuk zijn voor de organisatoren, ditmaal de HMBC wij-dus !
Wederom met dank aan de prima organisator van MV Woubrugge en graag tot het volgend evenement!

Wim Breedijk
foto's : Wim Breedijk

Vorige pagina | Home

Gecreëerd 18 maart 2012
Copyright © 1999 - 2024 HMBC