Haagse Modelboot Club - HMBC

Foto's 5e ANSF modelzeilwedstrijd

Recreatiegebied Zwaan, Kockengen(7 oktober 2017).
Klik op een plaatje voor een vergroting.
Vorige pagina | Home | Diashow
Het weer was niet best toen ik zaterdag 7 oktober om ± 12.15 naar de Spengense Polder toe reed om alweer de 5e ANSF zeilwedstrijd van dit jaar te zeilen.
Miezer regen, veel wind, echt Herfst eigenlijk. Ik moest denken aan die gasten van MV Woubrugge die daar in dit weer de boel voor de wedstrijden in orde moesten maken en o.a. een grote legertent moesten opzetten .
Alles daar naar toe. Caravans, compressorwagen, tafels, stoelen, keuken ,geluid installatie enz enz.
Een hele organisatie, uniek eigenlijk en dan met die wind de tent opzetten. Respect hoor mannen..
Als gewoonlijk zouden we zeilen om de boeien van de Snertrace baan, die er voor zondag 8 oktober ingelegd was (voor Snertrace zie site M.V.Woubrugge).
Met 11 boten aan de start, was het gezien het weer nog niet eens zo een gekke opkomst, met drie stoere Juniors erbij. Leuk hoor.
Alleen de wind ? Er stond wel wind, maar niet op het speelveld. Dat lag zo beschut achter de bomen, dat het maar moeizaam wegkomen was bij de start. Er zijn daarom maar 6 heats gevaren. Het bleef zowaar in de 2e helft na de pauze wel droog waardoor ik nog wat plaatjes kon schieten .
Alles bij elkaar was er ondanks het weer een prima stemming en was het er gezellig. Zeker met de droge tent en met weer het heerlijke broodje bal van special kok Ed en de lekkere snert van Joost.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Een oer Hollandse dag daar op het Recreatie terrein De Zwaan.
MV Woubrugge weer bedankt voor de prima organisatie met weer voor iedereen die meedeed aan het zeilen een super leuk aandenken. En graag tot een volgend keer.

Wim Breedijk
foto's : Wim Breedijk

Vorige pagina | Home

Gecreëerd 9 oktober 2017
Copyright © 1999 - 2023 HMBC