Haagse Modelboot Club - HMBC

Foto's 4e ANSF-zeilwedstrijd

op de Zegerplas (12 augustus 2012).
Klik op een plaatje voor een vergroting.
Vorige pagina | Home | Diashow
Zondag 12 augustus was het de dag van de 4e ANSF Zeilwedstrijd alweer van dit jaar. Ook dit keer weer georganiseerd door MV Woubrugge, die de Zegerplas locatie in Alphen a/d Rijn meestal voor hun rekening neemt. Het weer was prachtig, voor veel evenementen in Nederland . Misschien wel daardoor telden we maar 6 boten (beetje mager), maar dat liet de pret niet drukken. Er was veel publieke belangstelling en dat maakt het daar wel een gezellige locatie door. Ook omdat er een boten hellinkje is was het een drukte van belang.
In tegenstelling tot vorige week in Krimpen a/d IJssel was er nu wel wind al zat deze eerst in een verkeerde hoek: Oost. Tegen de middag draaide de wind naar Zuid-oost, wat iets gunstiger was, en trok soms lekker aan met vlagen 4bf. Dan moet je echt alle zeilen bij zetten om voor de wind je boot in het roer te houden. Maar het is genieten geblazen als je boot dan lekker snel loopt.
Verder valt er te melden dat het een erg gezellig dagje was, heerlijk relaxt. Ik bedank de Zeilcommissie van MV Woubrugge weer voor de zeer goede ontvangst en organisatie en natuurlijk graag tot een volgend keer.

Wim Breedijk
foto's : Wim Breedijk

Vorige pagina | Home

Gecreëerd 13 augustus 2012
Copyright © 1999 - 2023 HMBC