Haagse Modelboot Club - HMBC

Foto's ANSF-zeilwedstrijd

op de Zegerplas (26 juni 2016).
Klik op een plaatje voor een vergroting.
Vorige pagina | Home | Diashow
Door een omleiding kwam ik best wat verlaat aan.
Daar aangekomen was iedereen al druk doende. Nou ja iedereen???? Waar was iedereen ?
Gelukkig zag ik , toen ik naar de plas toe liep het boeien bootje met Joost en Hein die een mooi parkoers hadden aangelegd.
Ik zag Paul en Edwin van de K.O.M, leuk ! En Dirk van Berkel met z'n skûtsje, ook leuk. Dat was het wel. Wat ik wil zeggen dat is : als de jongens van de K.O.M er niet bij waren, waren we dus met 4 man geweest.
Het leven bestaat uit keuzes maken, zeg ik altijd. Jammer dat er zo weinig opkomst was. volgend keer beter?? ...we blijven zeker positief. (ik heb er nog een oud plaatje bij gezet met hoe het was, niet zo gek lang geleden.)
En natuurlijk maken we er een gezellige dag van en dat was ook zo. Er stond een lekker windje 3-4bf, dat soms wel dwarrelde. Je kon dan zomaar ineens stil liggen. Heel raar .
Maar bij de meeste heats zat lekker de gang er in. Blijkt wel uit 15 gevaren heats. Iedereen, tot zelfs Dirk met het skûtsje, heeft het reuze naar het zin gehad en daar gaat het toch om.
Het weer was ons ook goed gezind, droog met af en toe een zonnetje. Perfect buiten weer! Met de organisatie was het ook weer perfect geregeld, weer bedankt M.V.Woubrugge.
Graag tot een volgend keer (ik wel).

Wim Breedijk
foto's : Wim Breedijk

Uitslag 3e ANSF-zeilwedstrijd
26 juni 2016

Recreatief
1e Dirk met zijn Skutsje .. Gefeliciteerd Dirk.
M Klasse
1e Paul21 punten .. Paul proficiat.
2e Erwin24 punten
3e Hein35 punten
4e Wim46 punten
5e Joost55 punten

Vorige pagina | Home

Gecreëerd 27 juni 2016
Copyright © 1999 - 2023 HMBC